Magyar

Faktum Gyermeklakberendezési Áruház, Budapest

+36-30-689-8083 faktumbp@faktumbutor.hu http://www.faktumgyermeklakberendezes.hu

Első budapesti boltunkat 1997-ben nyitottuk.

A Reitter Ferenc utcai R.S. bútoráruházban béreltünk egy kis szigetnyi helyet, ami azóta földrésszé bővült. Tekintettel arra, hogy a vásárlók lakberendezési igényeikkel, elképzeléseikkel érkeznek egy bútorboltba, itt eleve a babaszoba berendezésére fókuszáltunk. Boltunkban bemutatjuk a Faktum kínálatot és praktikus, szórakoztató kiegészítőket is kínáluk saját termékeink mellé. Lámpák, dekorációk, a szoba hangulatát tökéletessé alakító dísztárgyak, plüssfigurák, és még számtalan lakberendezési kiegészítő várja a kisgyermekes szülőket, nagyszülőket. Ha úgy dönt, hogy egy helyről szeretné megoldani a gyerekszoba komplett berendezését, a Reitter Ferenc utcai Faktum Gyermeklakberendezési Áruháznál nehezen talál jobb megoldást.

Cím:

XIII. Budapest, Reitter Ferenc utca 78.
Telefon: +36-30-689-8083
E-mail: faktumbp@faktumbutor.hu

Nyitvatartás:
H – Szo.: 10 – 19

Faktum Gyermeklakberendezési Áruház

+36-30/867-5901 faktumbudaors@faktumbutor.hu http://www.faktumgyermeklakberendezes.hu

Ez a bolt boltos pályafutásunk ékköve!


Budaörsi üzletünkben lehetőségünk van szinte a teljes gyermeklakberendezési kínálatunkat felvonultatni, ügyenesen egyensúlyozva a megjelenés, a praktikum és a reális, értékarányos árszínvonal határain.

Komplex lakberendezési kínálat nagyívű elképzelésekkel rendelkező vevőknek – ez a budaörsi Faktum Gyermeklakberendezési Áruház.

Cím:

M7 Faktum Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2. (RS bútorházzal szemben)
Telefon: +36-30/867-5901
E-mail: faktumbudaors@faktumbutor.hu

Nyitvatartás:
H – Szo.: 10 – 19